top of page

Og hej med dig

Jeg hedder Line Ida (kald mig bare Line) og er fotograf og synlighedsmentor.

Min tilgang til synlighed handler om at komme helt ind i kernen på dine kunder - og jeg hjælper dig med at forstå, hvad der virker og ikke mindst hvorfor det virker, så du bliver klædt på til selv at tage beslutninger om din markedsføring fremover.

En god bivirkning ved at forstå dine kunder er, at du også forstår, hvorfor din synlighed (måske) har været en frustrationsfaktor indtil nu. Jeg hjælper dig med at finde dit potentiale og vinkle det, så du skaber så god synlighed, at kunderne kommer af sig selv. 

Hvis jeg skal opsummere hvad mine 5+ års arbejde med synlighed har lært mig, så er det:

  • Tro ikke på de online guruer, der siger, "hvis jeg kan, så kan du også". Det giver sjældent mening at kopiere nogens markedsføringsstrategi 1-1. 

  • Der findes nemlig ingen one size fits all løsninger, men når du forstår dine kunder og dit produkt, så lærer du at navigere i den jungle, som onlineverdenen kan være. 

  • Det handler ikke om at være mest muligt synlig.

  • Det handler om at være synlig over for de rigtige mennesker på den rigtige måde. 

  • Det er fedt at have en virksomhed, du kan leve af - men det giver kun mening på lang sigt, hvis det også er en virksomhed, du elsker at arbejde i. 

Gennem rådgivning, online forløb og gratis indhold hjælper jeg dig med at udtrykke alt hvad du kan online, så du kan skabe en virksomhed, du elsker at leve i, og som du sagtens kan leve af.

Lær mig bedre at kende og følg med på Instagram her

Lineidajuli23-114.jpg
Lineidajuli23-126.jpg

Og nu til det personlige...

Nordjyde, gigantisk hundeelsker, pizzaovnsejer, chipsspiser og tidligere kunstskøjteløber og ishockeyspiller. 

Jeg har engang dukket op til en fotosession uden noget som helst fotoudstyr (bare rolig, det hele endte godt alligevel). 

Der er få ting i verden, jeg hader lige så meget som at stå foran kameraet. Så tro mig, når jeg siger, at jeg godt ved, hvordan du har det, hvis du også lider af kamerafobitis.

En anden ting som jeg virkelig har kæmpet med er at være synlig online. Jeg har gemt mig, udskudt det, fundet på undskyldninger og kringlede veje i ét væk. Jeg har holdt webinarer med svedige håndflader, trykket "post" med hjertebanken og ligget søvnløs over dumme kommentarer på mine annoncer. Det har ikke altid været særligt sjovt. Eller særlig nemt at overkomme det. Derfor brænder jeg så meget for at gøre lige netop dén del af rejsen som selvstændig lidt nemmere, lidt mindre skræmmende og - lidt mere til en udfordring, vi tackler sammen. 

bottom of page