Om mig

Hvem står bag kameraet?

Hvis det her er første gang, I render ind i mig, vil jeg lige hilse pænt på. Jeg hedder Line, bor i Aalborg men er oprindeligt fra Frederikshavn (jeg kan lige så godt sige det, inden du spørger, hvor min dialekt kommer fra).

Sammen med mine to firbenede venner Timon og Peanut er jeg at finde i et rækkehus med verdens måske mindste have.

Hvordan endte jeg som fotograf?

Jeg har fotograferet, så længe jeg kan huske, men jeg har altid tænkt, at det bare skulle være på hobbyplan. Jeg havde ikke forestillet mig, at det kunne være en levevej.

Så i stedet tog jeg kommunikationsuddannelse på Aalborg Universitet. Imens jeg havde gang i studierne, brugte jeg fritiden på at samle erfaring.

Derfor er det blevet til en håndfuld forskellige undervisningsjob, tre år hos et marketingbureau og en ekstrauddannelse i metoden Emotionelle Kundetyper.

Undervejs på studiet fandt jeg ud af, at det gav god mening at blande min viden om kommunikation, erfaring med branding og interesse for fotografering. Derfor startede jeg virksomheden, samtidig med jeg startede på min kandidat.

Og dén beslutning er jeg glad for, jeg tog! For siden da er det blevet til mange gode fotosessioner med skønne familier, glade brudepar og spændende virksomheder. Faktisk så mange at jeg nu kan leve af at gøre det, jeg elsker allermest.

En kærlighed til fotografering

Du har nok allerede fanget, at jeg er ret vild med at tage billeder.

Det har jeg faktisk altid været. Fra dengang jeg var en 6-årig med stort, kruset hår og et engangskamera i hånden (og virkelig mange slørede billeder som resultat) og til i dag, hvor jeg både har fået lidt mere styr på krøllerne og kameraet 😊

Så længe jeg kan huske, har jeg været betaget af historier. Som barn sad jeg altid med hovedet i en bog. Jeg var helt forundret over dét at kunne blive inviteret ind i en andens historie. At forsvinde i en anden verden. Det er jeg stadig den dag i dag – og jeg har opdaget, at der er historier alle steder. I hverdagens samtaler, i vores relationer og den måde, vi fremstiller os selv på.

Og så er jeg nysgerrig på mennesker. Hvor forskellige vi er. Hvordan vi tænker og føler. Og hvordan vi alle sammen har noget helt unikt, der gør os til præcis dem, vi er.

Netop derfor er jeg så glad for at være endt lige her som portrætfotograf. Fotografiet er en måde at vise andre verden, som jeg ser den. En måde at fortælle historier om mennesker på. De billeder, jeg selv bliver mest glad for, er dem, hvor personligheden skinner igennem. Den slags billeder, der giver dig følelsen af, at du kender personen foran kameraet. Det er sådan, jeg synes, minder skal se ud.

Tilfældige ting du egentlig ikke behøver at vide

⛸ Jeg føler mig meget tilpas i et par skøjter og har både gået til kunstskøjtning og ishockey.

📺 Jeg har en ting med køkkenmaskiner, hvor jeg har et større udvalg, end de fleste. Det største hit er pizzaovnen, som er i brug mindst en gang om ugen. 

🐶 Jeg er en kæmpe dyreelsker og den glade ejer af de to krøllede hunde, Timon og Peanut.

🐐 Jeg drømmer om at bo på et lille landsted med et par heste, hundene (selvfølgelig) og tre geder, der skal hedde Chili, Cheese og Top.

🥤 Nogle mener jeg har et problem med Pepsi Max, fordi jeg nemt indtager en liter om dagen.

🍟 Det samme gælder med alt, der er lavet af kartofler. Flødekartofler, pomfritter, chips, you name it… Jeg er i øvrigt nok KiMs bedste kunde.

📷 Selvom jeg er fotograf, tager jeg alt for sjældent billeder af venner og familie. Til gengæld består min kamerarulle af 95% hundebilleder.