Konfirmation

Konfirmation er en stor dag, og derfor skal den selvfølgelig foreviges med fine billeder. Konfirmationsportrætter kan se ud på mange måder, og I skal kigge på billederne mange år fremover. Derfor er det vigtigste, at I vælger en fotograf, hvor stilen passer til det, både forældre og konfirmanden godt kan li’.

Konfirmationsportrætter i Nordjylland

Min tilgang til fotografering er afslappet og uformel. Jeg sætter hellere konfirmanden til at lave nogle små fjollede lege, end jeg siger “skulderen ned, hagen op og smil”. Det giver både mere naturlige billeder og gør samtidig, at fotosessionen bliver hyggelig og sjov.

Mange vælger at få taget billederne efter kirken og inden festen. Hvis det kan lade sig gøre tidsmæssigt, anbefaler jeg at tage billederne om morgenen eller formiddagen, inden I tager i kirke. Der er typisk mindre stress på, og så kan konfirmanden have mere tid med gæsterne og vennerne senere på dagen.

Det er også muligt at tage billederne en hverdag i ugen op til eller efter konfirmationen. Skriv gerne til mig via kontaktformularen nederst på siden, og så kan vi finde ud af, hvilket tidspunkt der passer bedst.

Priser på konfirmationsportrætter

Konfirmandpakken

Fotografering af konfirmanden på en udvalgt location – familien er selvfølgelig velkommen på nogle af billederne

3.000

Naturlige konfirmationsbilleder

Efter fotograferingen sorterer og redigerer jeg billederne. De bliver uploadet til et online galleri senest 14 dage efter fotoshootet, hvor I kan downloade billederne. 

I får et udvalg af forskellige portrætter, så der er rigeligt at vælge imellem.

Familien er selvfølgelig velkommen på nogle af billederne ☺️

Ulla siger:

“Line tager smukke og fantastiske billeder, tager sig god tid til at forklare og guide under fotografering – vores generte teenagepige, der absolut ikke synes, det er det sjoveste at blive fotograferet, havde en fantastisk oplevelse og for første gang synes hun selv, at billederne af hende er blevet flotte.”

Hvad betyder det for dig at have mindeværdige billeder fra en af de vigtigste dage i dit barns liv?

Konfirmationer er nogle af de bedste fester at være med til. De er fyldt med fine øjeblikke, rørende taler og måske endda sjove udfordringer.

Derfor er der også flere og flere, der vælger at få fotograferet festen. Udover at give jer en masse skønne minder for livet, giver det jer også mulighed for pakke smartphonen væk, nyde festen og være nærværende dagen igennem – fordi I trygt kan stole på, at jeg fanger alle de fine øjeblikke.

Prisen afhænger af lokation og hvor mange timer, I gerne vil have fotograferet.

Skriv til mig via kontaktformularen herunder, og så finder vi sammen den bedste løsning for jer.