top of page

Julefotografering

Juletiden er det perfekte tidspunkt til at forkæle familie og bedsteforældre med dejlige billeder. Det kan være som søde julekort eller et indrammet billede, der bringer glæde i mange år fremover. Der er både mulighed for at få taget "normale" billeder, og I er også velkomne til at gå all in på juletema og udklædning.

DSC06547.jpg

Julefotografering

 

Ledige tider:

Den 18. november

Kl 14.30

Kl. 15.30

 

Den 3. december

Kl. 09.00

Kl. 09.45

Kl. 10.30

Kl. 11.45

Kl. 12.45

D. 10. december 

Kl. 09.00

Kl. 09.45

Kl. 10.30

Kl. 11.45

Kl. 12.45

Eksempler på billeder

DSC06484 (1).jpg

Sådan fungerer det

Hvor?

Studie eller udendørs

Fotograferingen foregår enten i mit studie i Aalborg eller i Østre Anlæg. Hvis I både ønsker studiebilleder og udendørsbilleder, kan vi dele tiden op, så I kan nå at få billeder både udenfor og i studie. Mit studie ligger lige ved Østre Anlæg, så vi ikke behøver at spilde tid på transport. 

Medbring

Hvad skal vi tage med? 

Det kan være en god idé at tage noget af børnenes yndlingslegetøj med, hvis I ønsker naturlige, ikke så opstillede billeder. Der er mulighed for tøjskift, så hvis I ønsker billeder til julekort, må I gerne medbringe nissehuer, juletrøjer og hvad I ellers kan finde på. 

Kæledyr er også mere end velkomne 😊

Hvor mange? 

Højst 4 personer

Juletilbuddet dækker over 4 personer. I bestemmer selv, hvordan I vil fordele tiden - om I vil have billeder af børnene enkeltvis, hele familien eller en variation. 

Hvis I er flere, så skriv endelig til mig, og så finder vi en løsning. 

Hvordan?

Hvordan fungerer det?

Efter fotograferingen udvælger jeg de bedste billeder, som jeg redigerer. Herefter får I et link til et online galleri, hvor I kan se og/eller downloade billederne (alt efter om I ønsker billederne digitalt eller print). 

Priser på julefotografering

Digitale billeder

30-45 min. fotografering

Denne løsning er til jer, hvis I ønsker alle billederne digitalt. Det giver mulighed for selv at få fremkaldt billederne, lave en kalender, fotobog eller lignende. I modtager mindst 10 digitale billeder.

Print pakken

30-45 min. fotografering

Hvis I gerne vil have, at jeg printer billederne for jer, er denne pakke den nemmeste løsning. 

I ser billederne og udvælger de fire, I gerne vil have printet.

3 print i 15 x 20

1 print i 20 x 30

Digitalt og print

30-45 min. fotografering
Hvis I ønsker at få alle billederne digitalt, og at jeg printer for jer, så kan I vælge denne løsning. Her får I alle billederne digitalt, og I får også samme prints som i printpakken.

3 print i 15 x 20

1 print i 20 x 30

bottom of page