Naturlige familiebilleder

Naturlige familiebilleder

Du har sikkert allerede kamerarullen fyldt op med bedårende billeder af børnene. Søde ansigtsudtryk, sjove øjeblikke og weekendens familieudflugter. Men hvor mange af billederne, er du egentlig selv med på?

Tit glemmer vi at tage billeder, hvor hele familien er samlet. Og fordi det er så tilgængeligt og nemt at tage billeder, får vi hurtigt fyldt telefonen op med hurtige snapshots.

Det er dejligt at have dokumenteret hverdagsøjeblikkene – men hånden på hjertet, hvor mange af dem kigger du på mere end den ene gang, du tog billedet?

Familiefotografering i Aalborg

Billederne af jeres familie er minder, I har for resten af jeres liv. Derfor synes jeg, at billederne skal afspejle jer, som I er. Her er der ikke nogle opstillede “smil til kameraet” billeder. I stedet fanger jeg de små øjeblikke, den glæde der kommer fra hjertet, the in betweens. Det er nemlig dém, der viser, hvem I er, og som gør jer helt særlige.

Derfor fotograferer jeg typisk on location. Det kan være jeg følger med jer en tur i skoven, på børnenes yndlingslegeplads eller en gåtur langs vandkanten. Jeg guider og hjælper jer naturligvis, så vi sammen får skabt smukke billeder – men meget af tiden er jeg også bare fluen på væggen, der fanger de øjeblikke, som opstår helt af sig selv.

Vi ønskede os familiebilleder, der var mere afslappede og nærværende end de traditionelle, opstillede "smil til fotografen"-billeder. Det sørgede Line for på allerbedste vis. Line besøgte os i vores hjem og fik det allerbedste ud af vores 1-årige datter (og også de voksne) med sin rolige tilgang og behagelige væsen. Vi er lykkelige for vores smukke "hverdagsbilleder", som for os føles meget ægte og afspejler den tid, vi har med vores datter lige nu.

Pris for fotografering

Beløbet dækker over 1-1,5 times fotografering on location. Det kan være et sted udenfor eller hjemme hos jer. Kørsel i Nordjylland er inklusiv i prisen. Efter fotograferingen udvælger I, hvad I vil købe. I bestemmer selv, om I vil have billederne digitalt og/eller på print, og I kan altså sammensætte det, så det passer præcis til jeres behov.

On location

Vi mødes på en valgt location eller hjemme hos jer. 

Studiebilleder

Fotosession i mit studie nær Østre Anlæg i Aalborg. 

Tilkøb af print

Få printet billeder i høj kvalitet, der holder sig pæne i mange år fremover. Printet på mat fotopapir. 

“Første gang jeg bookede Line til at tage billeder, var da jeg var gravid og ville bevare mindet om den tykke mave. Jeg var bekymret for min egen præstation, og faktisk ville min kæreste slet ikke være med på billederne. Men inden vi vidste af det, var vi begge i gang med sjove lege og fortælle søde historier. Billederne blev fantastiske, og vi har siden hen booket Line igen og igen, nu helt uden bekymringer for om det bliver akavet.”

Her er der plads til det hele

Nogle er generte, nogle har krudt i røven, nogle kan lide at fordybe sig. Børn er forskellige, og derfor er billederne det også. Og sådan skal det helst være.

Når du investerer i familiebilleder, vil du selvfølgelig gerne have, at resultatet bliver godt. Men resultatet bliver allerbedst, når der er tid og rum til det hele. De glade øjeblikke, de sure miner og finurlige påfund.

Derfor tager vi hele fotograferingen i jeres tempo, og det vigtigste er, at det er en god oplevelse for alle – både børn og voksne. Af samme grund booker jeg heller aldrig flere fotograferinger i træk, da der skal være mulighed for, at vi kan bruge lidt ekstra tid, hvis der er brug for det.

DSC09000-2-7de41600

Inspiration til familiebilleder

Klik på billederne for at se dem i fuld størrelse 

Hvordan foregår en fotosession?

Vi mødes på den aftalte location. Her bruger vi lige de første 5-10 minutter på at hilse på hinanden og snakke om, hvorvidt I har nogle specifikke ønsker til billederne. Herfra bruger vi ca 1 time på fotografering, men jeg anbefaler jer at sætte 30 minutter ekstra af – for en sikkerheds skyld. 

Senest 14 dage efter fotograferingen får I et link til jeres online galleri, hvor I kan se og downloade alle billederne fra sessionen. Alle billederne er redigeret i farve og/eller sort/hvid. Her tager jeg højde for jeres ønsker. 

Ja, jeg hjælper jer meget gerne med at vælge en god lokation til billederne. Skriv gerne, om I er mest til skov, strand, mark eller bymiljø, og så kommer jeg gerne med nogle forslag til jer.

I behøver ikke at købe nyt tøj til fotograferingen, men det giver billederne et ekstra fint udtryk, når tøjet er afstemt. Det vigtigste er selvfølgelig, at I har tøj på, som I normalt ville gå i, og som I føler jer tilpasse i. Vælg gerne tøj i neutrale, varme farver (beige, brun, grå, støvede farver) og undgå helst store logoer på tøjet.

Alt efter børnenes alder kan det være en god idé at tage legetøj, en fodbold eller lignende med. Det hjælper med at aflede opmærksomheden fra selve fotograferingen og giver mere naturlige billeder. Der er selvfølgelig også plads til at tage yndlingsbamsen under armen.

I takt med at min virksomhed vokser sig større, gør antallet af aflysninger det desværre også. Derfor har jeg nogle rammer for aflysninger, der både passer på min tid, og som samtidig tager højde for, at man kan blive syg, og at der kan ske uforudsigelige ting 🙂

Når først fotosessionen er bestilt og betalt, er det ikke muligt at få pengene refunderet. Ved sygdom el. lign. kan I få flyttet jeres aftale til en ny dato uden beregning én gang. Det er altså ikke muligt at flytte datoen to gange, og ved en eventuel anden aflysning går pengene tabt.

Jeg holder øje med vejret op til en fotosession, og hvis det er helt umuligt (voldsom blæst, snestorm eller silende regn), kontakter jeg jer aftenen inden, så vi kan aftale, om vi skal flytte til en indendørs lokation eller flytte vores aftale til en anden dag.

Der er altid mulighed for at tage billederne i mit studie, hvis vejret ikke er med os.

Familiefotografering i hjemmet

Hjemmets trygge rammer skaber gode betingelser for et naturligt fotoshoot. Især i de kedelige, kolde vintermåneder kan det være en god løsning at tage billederne inden for. Hvis I ønsker et miks af indendørs- og udendørsbilleder, kan det også sagtens lade sig gøre.

Ved familiefotograferinger bruger jeg typisk naturligt lys. Derfor er det en fordel, hvis I har et sted i huset eller lejligheden med store vinduer. Hvis I er i tvivl, så skriv endelig til mig, inden I booker. Så finder vi en god løsning.