Den f*cking gode fotooplevelse

Fotografens 3 vigtigste metoder til at undgå akavet stemning på fotosessioner, og tage afslappede, naturlige billeder, dine kunder, familie og venner vil elske dig for

Når jeg før skulle tage portrætbilleder, synes jeg det var svært at guide og fortælle, hvad kunden skulle gøre. Dette virker meget lettere nu, især med de lege jeg har fået i poseringsguiden.

Lisbeth Fotograf

Jeg havde det egentlig fint med at tage portrætbilleder før, men efter kurset har jeg fået et andet syn og andre værktøjer til at skabe forskellighed på mine fotoshoots. Jeg er overrasket over, at mine fotoshoots kunne blive så meget bedre!

Mandlig deltager

  Lær hemmeligheden bag, hvordan du skaber en GOD fotooplevelse (og fantastiske billeder) hver eneste gang

  Har du nogensinde stået til en fotosession og ikke helt vidst, hvad du skulle sætte folk til at gøre for at få dem til at slappe af og opføre sig naturligt foran kameraet?

  Har du følt dig usikker og nervøs inden en session? Har dine kunder været utilpasse og stivnet op foran kameraet, uanset hvor hårdt du prøver at gøre oplevelsen god? 

  På online kurset viser jeg dig, hvad der er grunden til, at det sker – og lærer dig hvad du skal gøre i stedet, så du med ro i maven kan glæde dig til fremtidige fotosessioner og vide, at du – uanset hvad – kan få kunderne til at føle sig tilpas og skabe naturlige billeder, de vil elske. 

  DSC01117-1--2400w-3600h

  Kender du det her:

  • Dine fotokunder føler sig nogle gange utilpasse foran kameraet, uanset hvad du sætter dem til.
  • Du kan føle dig usikker under fotosessionen, og du er bange for, at stemningen bliver akavet.
  • Dine fotokunder reagerer ikke, som du havde håbet, på dine ideer og små lege.
  • Kort sagt: Du har endnu ikke helt knækket koden til at tage naturlige, personlige billeder – i alle situationer og af alle slags mennesker

  Hvis du kender det, så har jeg 2 nyheder
  - en dårlig og en god

  Først den dårlige: det bliver ikke bedre, hvis du ikke gør noget anderledes. Det er ikke bare fordi “nogle kunder er besværlige”, at de ikke forstår din kreative vision, eller at de er håbløse foran et kamera. 

  Beklager jeg prikker til dig, men jeg ser så tit, at alt for mange fotografer ikke lærer, hvordan de kan tage gode, naturlige billeder af alle typer mennesker. I stedet går de op i at købe det rigtige udstyr, skaffe nye presets, lære om lys, indstillinger og komposition. Det er alt sammen vigtigt. Men hvad er det værd, hvis du ikke kan få folk til at slappe af foran kameraet?

  Den gode nyhed er… 

  Det kan læres. Det er ikke meningen, at du skal have utilfredse eller mellemtilfredse kunder. Det kan undgåes med de rigtige metoder. Også selvom du ikke ser dig selv som en udadvendt person, eller en der er god til mennesker. Og også selvom du er ny i fotografiets verden og stadig er i den usikre opstartsfase. 

  DSC03897-1066w-711h

  Det lærer du på online kurset 'Den f*cking gode fotooplevelse'

  Når du har set de 4 moduler, ved du:
   
  • Præcis hvordan du kan håndtere situationer, hvor det ikke helt går, som du havde planlagt.
  • Hvordan du skaber en tryg og afslappet stemning, selv hvis personen  føler sig meget utryg foran kameraet
  • Hvordan du kan guide dine kunder, så de hverken føler sig forvirrede eller “kommanderet” rundt med. 
  • Hvad der skal til for at skabe de dejligste, naturlige billeder – også selvom du ikke ser dig selv som en, der har blik for posering. Det lærer du nemlig mine bedste tricks til på kurset her.

  Kurset er til dig, der kan sætte kryds ved mindst ét af de her punkter:

  ✔ Du ved ikke helt, hvordan du skal posere mennesker for at skabe naturlige billeder

  ✔ Du orker ikke akavet stemning på fotosessioner

  ✔ Du vil gerne føle dig sikker på, at du kan tage gode, naturlige billeder  – i alle situationer og af alle typer mennesker

  ✔ Du bliver nervøs inden en fotosession 

  ✔ Du frygter pinlig tavshed 

  ✔ Du har oplevet, at uanset hvad du gør, så kan du bare ikke få personerne foran kameraet til at slappe af og tage de naturlige billeder, du drømmer om

  DSC06843-1066w-1599h

  Alt dette får du i online kurset:

  Modul 1: Den nemme genvej til naturlig posering

  Sådan guider du selvsikkert dine kunder til at posere naturligt foran kameraet – selvom du er usikker omkring posering.

  Modul 2: Sådan skaber du den gode stemning

  Undgå akavet stemning og lær, hvordan du får selv den mest nervøse kunde til at slappe af

   

  Modul 3: Forstå, hvordan dine kunder er forskellige

  Den komplette guide til at forstå og håndtere alle slags mennesker, du har foran kameraet. 

  Modul 4: Sådan skaber du en god oplevelse til alle slags kunder

  I moduler lærer du, hvordan du skaber en god fotooplevelse til alle 4 forskellige typer af kunder, du kan have foran kameraet.  

  Bonus: poseringsguide

  Når de 4 uger er gået, vil du opleve...

  • At du har knækket koden til at tage naturlige, afslappede billeder af alle slags mennesker.
  • At du ikke længere er nervøs for en fotosession, fordi du nu ved, præcis hvordan du skal guide kunden (og dermed hvordan du altid får nogle gode billeder med hjem fra enhver fotosession).
  • At du ved præcis, hvad du skal gøre og sige for at skabe en fantastisk oplevelse for dine kunder.
  • At dem, du har foran kameraet slapper af og bidrager til, at billederne bliver præcist så gode, som du vil have dem
  • At dine kunder, familie og venner stopper med at sige “jeg er nok bare ikke god foran et kamera
  • Nå ja, og en anden “bivirkning”: Din indbakke bliver fyldt med søde beskeder ala dem her👇

  Hej! Jeg hedder Line, og jeg lever af at tage naturlige, afslappede billeder.

  Da jeg tog en kandidat i Kommunikation og en ekstrauddannelse i Emotionelle Kundetyper, tænkte jeg ikke, at jeg kort tid efter skulle leve af at være fotograf. Kærligheden til ægte, naturlige og personlige portrætbilleder trak dog i mig, og i dag fotograferer jeg søde familier, glade brudepar og passionerede virksomhedsejere på fuld tid.

  Min baggrund har hjulpet mig med at skabe en helt særlig tilgang til portrætbilleder, og i dag er jeg vildt glad for at sige, at jeg har brugt den viden til at hjælpe mere end 300 skønne fotografer med at tage bedre portrætbilleder. 

  Du spørger, jeg svarer

  Du tilmelder dig via en af knapperne her på siden. Herefter kan du vælge at betale i 1 eller 2 rater. Efter tilmelding får du en velkomstmail og en mail med login-oplysninger til kursusplatformen. Du kan altså komme i gang med at se materialet med det samme. 

  Du får adgang til alle fire moduler og bonussen, så snart du har tilmeldt dig kurset.  Du bliver ved med at have adgang til kursusplatformen, så du kan altid se indholdet, når du har tid. Det giver også mulighed for at gå tilbage og genbesøge nogle af de videoer, du måske gerne vil se igen.

  Hvis du ikke fotograferer for kunder, men i stedet tager billeder af venner og familie, er du også meget velkommen. Det, du lærer i kurset, handler om mennesker og ikke om markedsføring, og derfor vil du få præcis lige så meget ud af det. Og en ekstra lille bonus: kurset kan hjælpe med at give dig den selvtillid på fotosessioner, som du måske mangler, for at tage springet til også at fotografere folk, du ikke kender. 

  Hvis du er i tvivl om kurset passer til dér, hvor du er i din fotorejse, så send mig en mail på hello@lineida.com – så hjælper jeg gerne med at svare på spørgsmål og finde ud af, om du ville kunne få dét ud af kurset, som du gerne vil.

  Du har adgang til kurset så længe, det eksisterer (minimum 2 år). Så du kan se det igen og igen – alle de gange du har lyst til.

  Det kan være skræmmende at investere i sig selv. Jeg kender det. Første gang jeg købte et fotokursus for 10 år siden, var jeg SÅ nervøs. For hvad nu hvis det ikke var det værd? Selvom du kan genkende dig i beskrivelsen, er det ærlig talt svært at vide helt præcis, om kurset er et match til dig, før du er i gang. Derfor vil jeg gerne give dig en mulighed: du får alle dine penge tilbage, hvis du ikke er tilfreds med kurset. Dem alle. Det eneste krav er, at du skal give mig besked senest 7 dage efter køb til min mail hej@lineida.dk. Du må se så meget af kurset, du vil, og hvis det ikke lever op til dine forventninger, så refunderer jeg dig hele beløbet – ingen spørgsmål og ingen hard feelings ☺️

  Tidligere deltagere siger 👇🏼

  Prisen for aldrig at opleve akavede fotosessioner igen?

  Den er normalt 2000 kr ekskl. moms. Men indtil søndag d. 19/3 kan du få adgang for kun 1000 kr + moms. 

  Betal det hele nu

  ekskl. moms

  1000

  kr

  2 rater á

  ekskl. moms

  500

  kr