Bryllupsfotografering

Bryllup i det nordjyske

Naturlige bryllupsbilleder

 

Drømmer I om at have skønne minder fra jeres store dag, der afspejler jer, præcis som I er?

Er I ikke så glade for opstillede billeder, men vil hellere have fanget de der in-between-moments, øjenkontakten og de følelsesladede øjeblikke?

Og er I på udkig efter en bryllupsfotograf i Nordjylland, der kan skabe en afslappet stemning og hjælpe jer godt gennem dagen?

Så er I kommet til det rette sted!

Som bryllupsfotograf er det nemlig min fornemmeste mission, at I føler jer godt tilpas og har en god oplevelse med at få taget billeder. Fotograferingen behøver ikke at være noget, der bare skal overstås, og jeg vil gerne vise jer, at det både kan være afslappet, uformelt og sjovt at blive fotograferet. 

Og jeg bliver nødt til lige at sige: Det er helt normalt at føle sig unaturlig og akavet foran kameraet, og at man ikke lige ved, hvor man skal gøre af sine arme eller ben, og hvad ens gode vinkel er. No worries. Som bryllupsfotograf, er det mit job at sørge for, at I ser godt ud på billederne, og jeg guider jer hele vejen igennem. 

Vi havde den fornøjelse at have Line med som fotograf til vores bryllup den 15/08-2020 og vi havde virkelig valgt rigtigt, for hun evnede virkelig at få os til at slappe af, grine og løsne op omkring det hele, da ingen af os er specielt trænede i at få taget billeder var vi begge noget nervøse, men Line fik os til at grine igennem det hele, og pludselig var det bare naturligt. Line blender godt ind i festen, er smilende, sød og ualmindeligt dygtig til at fange de små uperfekte perfekte øjeblikke.

Louise og Andreas, 2020

Hej med jer 

Jeg hedder Line, og jeg er vild med at fotografere bryllupper!

Jeg er en bryllupsfotograf fra Aalborg, og har min del af brylluper fra Nordjylland i bagagen. Det Nordjyske er et fantastisk sted at holde sit bryllup. Jeg elsker at den hyggelige stemning til bryllupper, og det gør det fantastisk at være fotograf. Bor I uden for Nordjylland, kører jeg altid gerne Jylland tynd for at være der til jeres bryllup.

Sådan en bryllupsdag flyver afsted. Der er flere store øjeblikke pakket ind på én dag, end der typisk er på fem år. Derfor elsker jeg at fange de billeder, hvor brudeparret bagefter siger: “Ej det opdagede jeg slet ikke!”.

Jeg gør mit bedste for at fange de perfekt uperfekte øjeblikke på jeres store dag, så I har skønne minder at kigge tilbage på de næste mange år. Jeg fanger de små detaljer. Stemningen. Og de store følelser.  

Min tilgang er uformel og nede på jorden. Jeg bliver selv mest rørt over de billeder, der viser jer som par, og hvor jeres personligheder og kærlighed skinner igennem. Derfor sætter jeg jer hellere til at lave små, sjove lege end til at posere opstillet foran kameraet (når det er sagt, så tager vi altid lige et par formelle billeder der kan hænge på på bedsteforældrenes køleskab).

 

Når I har det sjovt og slapper af, bliver det både en bedre dag, og I får de smukkeste bryllupsbilleder, som I kan mindes igen og igen. 

Bryllupsfotograf fra Aalborg, Nordjylland
bryllupsfotografering I den flotte nordjyske natur

Erfaren bryllupsfotograf

Selvom jeg er all in på at det skal være hyggeligt og uformelt, kan I stole trygt på, at jeg har det store overblik på dagen. Med 12 års erfaring som bla. bryllupsfotograf og mere end 75 vielser i bagagen ved jeg præcis, hvad der skal til for at skabe fine minder fra jeres store dag. 

Det betyder også, at jeg igennem årene har set, hvad der fungerer rigtig godt, og hvad der kan gøre dagen stressende. Derfor sender jeg jer en bryllupsguide med gode tips til fotograferingen og planlægningen af dagen. Og I må altid gerne spørge mig, hvis I har brug for et godt råd til jeres bryllupsdag – også hvis det ikke er fotorelateret.

Bryllupsfilm

Line kan klart og er allerede anbefalet til andre! Hun er god til at få en ikke så kameravandt person til at slappe helt af og til at fange de små betydningsfulde øjeblikke. Vi er meget glade for vores billeder og for hele oplevelsen med Line som fotograf!

Kristoffer og Celine 2020

De forskellige bryllupspakker

Pakke 1

300 redigerede billeder i fuld opløsning
Max 5 timers fotografering

9.900

kr

Pakke 2

600 redigerede billeder i fuld opløsning
Max 11 timers fotografering

18500

kr

Pakke 3

750 redigerede billeder i fuld opløsning
Max 13 timers fotografering

22000

kr

Det var en fantastisk oplevelse at hyre Line som fotograf til vores bryllup i august! Hun er så dygtig, sød og naturlig, og alle billederne er højt elskede af os og vores familier.

Katrine og Frederik, 2019

Tilkøb

Kørsel

Kørsel er gratis 30 km fra Aalborg C. Derudover koster kørsel 5 kr. pr. kilometer.

5 kr pr. km

Video

En sammenklippet video fra dagen. Varighed: 3-4 minutter.

6500 kr

Ekstra time

Hvis du har brug for én eller flere timer i en af pakkerne.

1500 kr

Line fotograferede til vores bryllup, og vi har fået de mest fantastiske billeder fra hende. Hele forløbet har været 100% professionelt, og hun er super sød og behagelig – man lægger slet ikke mærke til, at hun går rundt og alligevel fik hun alle de vigtige og sjove øjeblikke med. 

Lærke og Stig, 2019